Andlig och personlig utveckling

22.07.2020

Andlig och personlig utveckling går hand i hand.
Personlig utveckling handlar om självmedvetenhet, att få tillgång till dig själv och utvecklas till den person du innerst inne är, ditt sanna jag och på så vis sker även en andlig utveckling.
Andlighet betyder olika saker för olika människor och står ofta för glädje, kärlek, empati, acceptans och frihet.
Med andlig utveckling kan du ta del av fler dimensioner av verkligheten och livet.
Du går utanför det egna jaget och kan se att du och jag är del av något större och att alla val vi gör har betydelse för helheten. Vi är alla sammankopplade med varandra, naturen, jorden och kosmos på ett eller annat sätt.
När du utvecklas på ett andligt plan kommer du i kontakt med din själ och det blir möjligt att leva mer i din inre visdom, att få tillgång till din intuition, dina sinnen och bli medveten. Leda dig själv till ditt innersta väsen. Din sanning. Din sanna essens.                                                         Du börjar se vad som är viktigt för just dig och prioriterar det. Du börjar sortera bort saker i ditt liv som inte gör ditt liv meningsfullt.

Andlighet har inget med religion att göra utan med att få tillgång till hela dig och dina förmågor och livet som helhet.
Alla är vi andliga och vissa har mer tillgång än andra till sin andlighet.
Allt går inte att ta på men är ändå en del av din verklighet, som att du är en fysisk kropp samtidigt som du har en själ, ett medvetande och att dina sinnen i vissa situationer kan förnimma och veta vad som kommer att hända innan det sker dvs. din intuition.
Andlighet är att öppna upp för alla delar av dig dvs en flerdimensionell verklighet som hjälper dig att växa och utvecklas.

"Det är klokare att gå sin egen väg än att gå vilse i andras fotspår"