Karin Holm Esoterisk konsulting


Jag som driver det här företaget heter Karin Holm och är certifierat medium, änglamedium, Esoterisk rådgivare och Reikilärare.                                        Har du frågor om livet, kärlek, ekonomi?                                                        Jag erbjuder dig i Umeå med omnejd bland annat vägledning, reiki och healing.

Jag bor i Umeå med min familj som består av mig, min make, 2 gemensamma barn och 2 bonusbarn samt en kanin. 

Jag har tidigare jobbat som undersköterska inom äldreomsorg och demensvård i 26 år.

Genom en lång period av utbrändhet hittade jag mig själv. 

Det har varit en lång och tuff väg tillbaka till ett vanligt liv från utbrändheten. Metoder jag använt är Klassisk Japansk Reiki och därför har jag stor erfarenhet av effekterna av Reiki. Genom Klassisk Japansk Reiki kunde jag läka mig själv. Det var också då mitt inre sökande började, att hitta mig själv, mitt sanna jag, och följa mitt hjärta istället för att följa strömmen och minsta motståndets lag.

Jag började sedan utbilda mig i olika esoteriska metoder till medium, änglamedium och esoterisk rådgivare. Vilket är det bästa jag gjort!


Få hjälp genom reiki och healing i Umeå

Människor och personlig utveckling är något jag finner väldigt spännande och det är något som jag brinner för.

Jag vill vägleda människor så att de ska kunna hitta sig själv, må bra och följa sitt hjärta.

Människan är en helhet och jag arbetar alltid utifrån det. Jag använder mig av den klaraste och högsta energin när jag arbetar.

Genom min kunskap kan jag hjälpa dig i närheten av Umeå och på distans med allt från änglakort till healing. Vad du än vill ha hjälp med ser jag till att du får den bästa möjliga hjälpen.  

Utbildningar:
Reiklärare i Klassisk Japansk Reiki
Esoterisk rådgivare
Certifierat medium
Certifierat Änglamedium
Nefertiti kosmisk healing®
Sorgebearbetning och förlusthantering för eget bruk
Personlig utveckling Sann Essens
Lärare i Änglamedvetande
Erbjuder vägledande samtal

Alla utbildningar har jag gått hos Solkarina / Sinnlig kunskap